Sala de sport

CLUBUL SPORTIV ORASENESC TELEAJENUL  VALENII DE MUNTE

DIRECTOR : BIRZILOIU GELU MUGUREL

E-MAIL: clubulsportivorasenesc@gmail.com

Clubul Sportiv Orasenesc TELEAJENUL  este o structura sportiva de drept public organizata sub autoritatea Consiliului Local al orasului Valenii de Munte prin Hotararea Consiliului Local al orasului Valenii de Munte nr.55/30.06.2004. Aceasta structura sportiva a fost infiintata in baza Legii nr.69/2000 privind educatia fizica si sportul. Este īnregistrata in Registrul Sportiv din cadrul Agentiei Nationale pentru Sport  sub nr.PH/A1/00005/2004.

HOTARARE privind aprobarea regulamantului de organizare si functionare al Clubului Sportiv Orasenesc TELEAJENUL Valenii de Munte

HOTARARE privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Clubului Sportiv Orasenesc TELEAJENUL Valenii de Munte pe anul 2024 si estimarile pe anii 2024 2027

BILANT la data de 31.03.2024

Activitatea Clubului Sportiv Orasenesc TELEAJENUL a avut si are si in prezent un caracter sistematizat si organizat, centrat asupra construirii unei baze de selectie puternice, a dezvoltarii sportului de performanta la nivelul copiilor si juniorilor, a crearii unei continuitati in performanta sportiva, precum si a cunoasterii si aplicabilitatii legilor sportului, dar si a principiilor care controleaza si influenteaza dinamica performantei sportive.

Raport de activitate pentru anul 2023 CLUBULUI SPORTIV ORASENESC TELEJEANUL

Lista functiilor CLUBULUI SPORTIV ORASENESC TELEJEANUL

CONTRACTE ACTIVITATE SPORTIVA

 

SALA DE SPORT STELIAN MANOLESCU

Adresa: B-dul N. Iorga, nr. 43

Director: BIRZILOIU GELU MUGUREL

Program de functionare:

LUNI - VINERI: 7,30 - 21,00

SAMBATA: 9,00 -17,00

DUMINICA: Activitati oficial nationale

Activitatea sportiva la Sala de Sport, se organizeaza pornindu-se de la principiul asigurarii unui climat civilizat de fair-play.

 

Actiunile sportive desfasurate sunt de nivel local, judetean sau national, au un caracter permanent, pe baza de abonament lunar, in functie de programul de functionare.

   

 

SALA FITNESS ZUM-FIT CENTER

SALA DE FITNESS ZUM-FIT CENTER din cadrul Salii de Sport Stelian Manolescu este dotata cu aparatura moderna sub indrumarea unui instructor de fitness pentru a asigura un beneficiu semnificativ pentru sanatatea fizica si mentala a oamenilor.

PROGRAM:

MARTI - VINERI:       13,00 - 21,00

SAMBATA:                   9,00 - 17,00