Notice: Undefined variable: browser in /home/valeniid/public_html/index.php on line 30

Notice: Undefined variable: browser in /home/valeniid/public_html/index.php on line 32

Notice: Undefined variable: browser in /home/valeniid/public_html/index.php on line 32
Primaria orasului Valenii de Munte

Sport

SPORT

SALA DE SPORT STELIAN MANOLESCU

Adresa: Bdul N. Iorga, nr. 43A

Telefon: 0244/281444

e-mail: saladesportvaleni@yahoo.com;   csoteleajenulvaleni@yahoo.com

SALA DE SPORT s-a dat in folosinta in data de 10.05.2008

PROGRAM SALA DE SPORT

        IARNA: Luni - Sambata: 800 - 2100

                       Duminica: 800 - 1500

        VARA: Luni - Vineri: 800 - 2100

                      Sambata - Duminica: 800 - 1200

    SALA DE SPORT STELIAN MANOLESCU este o institutie publica de interes local, oraganizata in subordinea Primariei orasului Valenii de Munte.

    SALA DE SPORT are o capacitate de 375 locuri si urmatoarele terenuri omologate: HANDBAL, VOLEI, BASCHET, TENIS DE CAMP

 

ACTIVITATII SPORTIVE CE SE DESFASOARA LA SALA DE SPORT

 

 • MINI FOTBAL
 • VOLEI
 • BASCKET
 • HANDBAL
 • TENIS DE CAMP
 • TENIS DE MASA

 

 
     

 
     
     
 • BILIARD
 • KARATE
 • FITNESS
 • DANSURI SPORTIVE
 • DANSURI MODERNE
 • GIMNASTICA AEROBICA

 

 

     

 

CLUBUL SPORTIV ORASENESC TELEAJENUL

ISTORICUL FOTBALULUI PE VALEA TELEAJENULUI

TRECUT SI PREZENT

 

Prima consemnare a unui joc de fotbal pe Valea superioara a Teleajenului este de la Valenii de Munte, fiind relatat de presa timpului astfel :                                                              Duminica 14 martie 1926 a avut loc pe terenul Pietei din localitate un meci de foot-ball intre echipele Jupiter si Juventus ambele din localitate. Rezultatul 1:1(0:0). In prima repriza inaintasul Stanescu de la Jupiter marcheaza primul goal. In repriza doua marcheaza goalul de onoare Antonescu dela Juventus. De la Jupiter sau remarcat: Lazarescu, Stanescu, Tache si Rogozea. De la Juventus: Calinescu, Olaru, Antonescu, și Iliescu. Arbitrul Panaitescu - corect.   

Urmatoarea relatare, la numai o saptamana distanta, apare si o noua echipa ce a purtat un nume cu o foarte mare rezonanta in domeniul istoriei romanesti, Nicolae Iorga. Dar iata materialul aparut in presa acelor ani: Duminica 21 martie 1926 a avut loc pe terenul sportiv Drajna un match de foot-ball  intre echipele Jupiter si O.N.I. (Orfelinatul Nicolae Iorga). Rezultatul 4-2 (2-0). Si de data asta echipa Jupiter a dat dovada de tehnica sa. In prima repriza marcheaza dela Jupiter Calinescu trei goaluri, iar dela O.N.I.  Stanescu un goal. In a 2-a repriza Marculescu de la Jupiter si Stanescu de la O.N.I.  marcheaza cate unul si ultimele goluri. Arbitru Zdravescu  multumitor. 

 

La scurt timp un nou pasaj din presa publica ce facea referire la pionierii fotbalului ce au reprezentat aceasta localitate pe terenul de sport din acele timpuri:  Sambata 11 aprilie 1926 sa disputat un meci de revanse intre echipele Juventus  si Jupiter. Rezultat 3-0(0-0). Sub ordinele arbitrului Papazol, echipele se prezinta in urmatoarele formatii: Juventus: Olaru, Iliescu, Antonescu, Ionescu, Calinescu, Popescu, fratii Munteanu și Talmaciu. Jupiter: Balasoiu, A.Rogozea, St.Rogozea, Tache, Papazol, Mihaescu, Radu, Butoi, Dumitrescu și Al.Gheorghe. Un 11 metri in favoarea  Juventusului aparat frumos de portarul Balasoiu. Alte cateva incursiuni ale Juventusului sunt respinse de apararea adversa si repriza prima se termina cu rezultatul de 0-0. In urma unui hands, Calinescu deschide scorul. Peste putin timp Calinescu mai marcheaza un punct, iar Munteanu inchee scorul cu 3-0. Juventus isi datoreaza victoria si concursului catorva jucatori de la Ploesti.

CFPV (Valenii de Munte)  1927 echipa infiintata in anul 1927, inaintea fuziunii cu Tricolor Ploiesti (1935)

Ultimul, in randul de sus, la dreapta, ing. Haret conducatorul acestei echipe

Facand astfel o punte peste ani CSO Teleajenul Valenii de Munte, actualul club al orasului, infiintat in iunie 2004, a reusit dupa aproape 7 ani de prezenta in esaloanele inferioare ale judetului promovarea in Liga A, competitia de elita a campionatului prahovean. Cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local Valeni echipa formata atat din jucatori cu  experienta acumulata in diviziile superioare, cat si cu tineri formati din propria pepiniera, a dominat de la inceput pana la sfarsit campionatul trecut obtinand promovarea la 9 puncte distanta de urmatoarea clasata si cu un golaveraj zdrobitor 137-31. Astfel se doreste in viitor formarea un echipe de prestigiu a orasului dorind o prezenta in competitii la cel mai inalt nivel de profesionalism.                                                                                                                         

 

           

                             CSO Teleajenul Valenii de Munte  2013

 Randul de sus: Radu Sirbu (antrenor), Cristi Stroe, Miodrag Savu, Flavius Savu,  Florin Albina, Florin Rotaru, Vasile Voinea, Mihai Grigore, Lucian Cruceru.              

Randul de jos: Stefan Radulescu, Andrei Baciu, Alexandru Dudulescu,  Gabriel Badulescu, Gabriel Cojanu, Dinu Marian, Buzea Marian, Rotaru Claudiu,  Alexandru Tudorie.