Notice: Undefined variable: browser in /home/valeniid/public_html/index.php on line 30

Notice: Undefined variable: browser in /home/valeniid/public_html/index.php on line 32

Notice: Undefined variable: browser in /home/valeniid/public_html/index.php on line 32
Primaria orasului Valenii de Munte

Hoteluri si pensiuni

Orasul Valenii de Munte dispune de putine hoteluri si pensiuni de diferite categorii, care insumeaza un numar de peste 400 de locuri de cazare. Dintre cele mai importante, amintim Hotel Capitol, Hotel Ciucas si Pensiunea Vera si Livia. Pentru iesiri in oras, in Valeni se gasesc o gama variata de restaurante, bistro-uri, pizzerii sau pub-uri. Amintim de Art Pub, Restaurant BBC, Pizza Mania, Restaurant Ciucas si diverse cofetarii.

Hotelul Capitol

Beneficiind de o pozitie centrala in fermecatorul nostru oras, Hotelul Capitol este un punct de reper distins, oferind camere de inalta calitate si o serie de facilitati.

Hotelul a fost recent deschis, oferind camere decorate modern, un restaurant si un bar popular. Puteti sa va deconectati, de asemenea, in zona de fitness.

Ca oaspete al Hotelului Capitol, veti beneficia de un program unic plin de satisfactii, care include excursii in frumoasa zona inconjuratoare si alte atractii.

Hotelul Ciucas

Hotelul Ciucas din sistemul Cooperatiei de Consum din Romania, a fost dat in folosinta in toamna anului 1986.

Este clasificat la categoria o stea avand 99 locuri de cazare situate in 4 camere cu un pat, 29 camere cu 2 paturi, 3 camere cu 3 paturi, 6 camere cu 4 paturi si 2 apartamente.

Pensiunea Vera si Livia

Primul atuu al Pensiunii Vera si Livia este numarul mare de locuri de cazare, aproximativ 150. Ele sunt repartizate in camere de 2, 3 sau 4 locuri, camere matrimoniale sau la mansarde. Sunt dotate cu televizor, apa calda non-stop, cu tot confortul necesar. in incinta pensiunii se afla un restaurant cu 200 locuri, care include o sala de protocol sau de trainning, ce poate fi folosita in scopuri educationale sau de promovare a firmelor etc..